Det kreative værksted

Om

 

migAutodidakt eller multi kreative tanker ? Jeg ved det ikke, men et er sikkert!

Kreativiteten er min  “vuggegave”, som har været fremelsket og værdsat, siden jeg var ganske lille, et privilegium, som jeg er dybt taknemmelig for.

Jeg har hentet inspiration til videreudvikling af egne teknikker ved at deltage i en vifte af kreative male-, serigrafi-, keramik- og glaskurser.

Gennem årene har jeg beskæftiget mig med mange genrer indenfor kunsthåndværk og kreative projekter sideløbende med mit arbejde indenfor sundhedssektoren.

 

Maleriet har dog taget mere og mere over siden 2001, hvor jeg satte et endeligt punktum for arbejdet i sundhedssektoren og blev en del af vores firma indenfor vedvarende energi.

Arbejdsomlægningen betød fleksibilitet i arbejdstider og gav mulighed for at gennemføre længere, større og mere tidkrævende projekter på det kreative område. Specielt har jeg kunne arbejde mere i dybden med mine malerier, hvor jeg henter inspiration ved at iagttage dyr og mennesker” på min vej “, giver dem et “nyt” udtryk, sætter mine skitser af mennesker sammen i nye sammenhænge og skaber historier med deres kropssprog.   Afsnittet om gør-det-selv kurser fylder også mere og mere i mit kreative værksted … det er skønt at opleve folk blomstre med opgaven.

 

 20 13 44 78

 lailabonde@gmail.com

 20 13 44 78

 lailabonde@gmail.com

JA TAK til nyhedsbrev

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)